Friday, June 12, 2009

Cuti Oh Cuti

ok..skrg aku xde keje nk buat..sbb dh puas tdo pas mghrb td smpai kul 12..so skg mari aku citekn kisah aku sepanjang aku start cuti sem..routine aku ari2 lbh kurang same je..on9,mkn,tdo,tgk tv,kuar lepak,men dota..solat 5 waktu tidak dilupakn..hehe..x smpai sbln lg dh start sem baru..so kena abiskn masa cuti ni dgn bnd2 yg sebaik mgkn..jumaat ni aku nk gi sabah ngan kwn2..kitorng gi tawau ngan semporna..pstu jln2 area sane..blk dr sabah nnt,insyaAllah aku kongsi pengalaman2 aku kt sane k..


lupe nk gtau,aku dh ade gitar baru..nnt ade ms aku mskkn gmbr gitar baru aku 2 dlm blog ni..sbb x amek lg gmbr gitar baru aku 2..huhu..

igt cuti ni nk amek klas gitar,tp asek tangguh2 je..at last mmg x jd amek..

ok lah..dh xtau nk story ape lg..

daaa :D

2 comments:

^.^ said...

hahahhahahahahahahahaha........ psl nak exercis n joging ari2 x cte lak? KAH KAH KAH :P

cik kiah said...

gedik gila cakap daaaa last last