Thursday, December 23, 2010

Gathering F4 KMNS 06/07

Salam..

Pada 20/12/2010 yg lepas, mmg puas ati la sbb dpt jumpa ramai2 mmbr2 lama kt KMNS dlu..kpd sape2 yg xtau KMNS tu ape, it stand for 'Kolej Matrikulasi Negeri Sembilam'. Time gathering ni, plan asalnye just nk makan2 kt midvalley, pstu g taman layang2 kt gombak..at last,bnyk plan yg x jd,tp kitorang tukar plan len..

jom tgk aktiviti2 kitorang..


antara org terawal yg smpai mid : aku,tatie n nadz..plan kul 11 kt mid,tp macam biasa la janji melayu..hahaha..gmbr yg kt ats ni time kitorang kt food court oasis,lepak2 sambil makan sebelum masuk wayang..kitorang tgk cite TRON..bg aku cite 2 xde la best pn,sbb aku x mnt sgt cite2 mcm 2..bg sape2 yg minat video games, mayb la suke kot..huhu..

wan kalut ngan fendi chubby pn ade gak..lame gile x jmp dorang ni..

Actually wyg kitorang start kul 1.30 and habis dlm pkl 3.45..ptg tu x jadi g taman layang2 ats beberapa sebab yg tidak dpt dielakkan..dlm masa yg sama asmah call aku, die kate nk join gak gathering 2, tp lps die abis keja..so kitorang decide gi shah alam and mkn mlm kt sane..kt sane kitorang dpt la jumpa asmah ngan jiji..mmg happening gile la..x sangka dpt duk lepak2 n borak2 ngan korang mcm tu..lagi2 dh ramai yg dh keja..mostly dh final year la..and will be graduated next year,insyaAllah..


Nama restoran ni Lee Lac..and restoran ni terletak kat seksyen 7 Shah Alam..makanan kat sini boleh tahan gak la sedap..service pn puas ati..

So far,2 je yg dpt aku ceritakan buat masa ni..utk sape2 yg x dpt join,nnt kitorang plan nk buat kat PD plak..kali ni kite bermalam kat sane, and buat aktiviti mcm BBQ ke..mst best punye..hope rmai lg la yg dpt join..insyaAllah kalo xde aral melintang, dlm bln 6 thn dpn kite buat k??miss u all guys..

p/s : sorry x dpt organise reunion ni dgn teratur..next time wan will be the new organisor ok wan??insyaAllah aku tlg pape yg ptt..

8 comments:

athirah said...

jom pergi bukit tinggi.. jalan2 ke melaka... jom2.... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

tatieha said...

ok la gak wlupn xsempurna sperti dirancang...
nex planing dah nmpk byg2...
tp jgn tingal air liur je lasly...
hoho

MrShah53 said...

jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

rin pebble said...

jommmmmmmmmmmm....bdk mtrx lain xleh msuk.haha

PaMi said...

rah : jommmmmmm..gi bukit tggi amek gmbr kt sane..huhuhu

tati, shah , rin : korang plan pasni,aku folow je..hahahaha

athirah said...

cehhh... sempat lg mention matrx lain tu.. sekeh kang... heheheeheh....

melaka laaaa.. bukit tinggi xmo.. mahal nak makan...lalalallalalalaa

rin pebble said...

melaka is bosan (dari bdk yg stady kt mlaka)haha

PaMi said...

melaka mmg bosan..lg2 ade muke nadz kat sane...hahaha